<< Oktober 2018 >> 
 M  T  O  T  F  L  S 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Träning

No current events.

VCK Tröjan

Front_jersey

 

Verksamhet
Vi har turen att bo på Ingarö/Värmdö till största del och har nära tillgång till massor med skog och mark att cykla i. Med tiden har vi som håller i trådarna skaffat oss mkt god lokalkännedom och kan därför bjuda på varierande turer över hela Värmdö med inslag av det mesta.

Vi har lokalt sett blivit klassade som en klubb med inriktning på ganska teknisk MTB och det ligger en del sanning i det. Självklart anpassar vi träningarna och turerna till den nivå det är på cyklisterna. Ska man summera det hela kan vi inte mer än att kalla det MTB som MTB skall upplevas och det leder automatiskt till att du som cyklist utvecklas och kan känna att cyklingen ger dig mer! Det är vårt mål.

 

clip_image002Mål
Vi har flera medlemmar som i dagsläget är aktiva och tävlar. Vårt mål är att så många som möjligt ska cykla Lida Loop i början på Juni, men även Roslagsvåren på Racer. 

Vi är anslutna till Svenska cykelförbundet och har fulla rättigheter till tävlingslicenser osv. Detta medger dig som i dagsläget redan är ansluten till en klubb att kunna medverka på våra träningar ändå. I dagsläget kan du även söka dispens hos SCF för att få tävla för olika klubbar beroende på diciplin.

Avslutningsvis hälsar Värmdö CK alla intresserade hjärtligt välkomna att medverka på våra träningar och tveka inte att ta kontakt med någon av oss för mer information.

 

 

 

Stadgar för Värmdö CK
Som en registrerad idrottsförening måste man ha stadgar som föreningen och dess medlemmar skall följa. Dessa standard stadgar är utfärdade utav Riksidrottsstyrelsen och Värmdö CKs stadgar kan hittas här.

 


Mvh

Värmdö CK

 
Annons